Manusa Panak Manusa

Engap, tangkah beli, ningehin munyin Memen adine
“Hei gus, apa ka-alih mai? Dini sing nerima beduda”
Sesek, angkian beli, ningalin sebeng Bapan adine
“Hei gus, tiang ngalih mantu, nanging sing ane cara gus”

Buung keneh beli kemu, nyalamin Om Swastiastu
Nanging mantram sing maarti, ragan beli tusing ma-aji

[Reff:]
Beli masih manusa, bisa ngeling, bisa nyakit ati
Beli masih manusa, panak manusa
Beli masih ngelah, ajin raga

Mirib, Bapan adi uli pidan salah pergaulan
Minab, Memen adine, fans berat-ne Datuk Maringgih
Jaman, suba maju, presiden R.I. mapilih langsung
Reformasi, suba majalan, rakyat cenik milu maitung

Yening adi mula tresna, mai jak beli kawin lari
Malaib atas nama cinta, atas asas kebebasan

[Reff]

Mula saja, beli jelema lacur
Nanging ento, tusing dadi tolak ukur
Nak mula saja, penampilan beline lusuh,
Nanging ne penting, beli sing demen…. ngae rusuh, uo, uo, uo~…

[Reff]

Ditulis dalam Nanoe Biroe. 6 Comments »

6 Tanggapan to “Manusa Panak Manusa”

  1. iPhone community Says:

    Great site and interesting reading

  2. Sandoz Says:

    Seru banget lagunya gw suka… terutama yang Manusia Panak Manusia sama BADUDA-BEli Boyaja Superman, cuma ga ngerti ngomong apa, soalnya aku bukan orang Bali… Tapi ga masalah tetep seru and keren…. kalo ada show di jawa barat kasih kabar yo, mungkin gw bisa nonton…
    OK Matur suksme….

    “itu yang nulis Ngurah mana ya? banyak nama Ngurah di Bali, Ngurah Bendkel Pro bukan? kalau dia salam aja.
    * bener salah tuh…hehehehehe….*

  3. arcana Says:

    bagaimana cara download lagunya sih???????????/

  4. wahyunta Says:

    keren bellliiiiiii

  5. PUTU LISTIANI Says:

    bgus bngt sie lgunya!!!!!!

    aq ngfenz bngt ma bliiiiiiii


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: